Nuohous & IV-puhdistukset

Nuohouspalvelut

– Tulisijojen ja savuhormien nuohoukset

Limingan kylä & Ala-Temmes & Suutarinkylä

– Keskuslämmityskattiloiden nuohoukset

– Tulisijojen ja savuhormien kuntotarkastukset

– Savu- ja tiiveyskokeet

– Hormikuvaukset

IV Kanavien puhdistukset ja säädöt

– Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukset

Omakoti- Rivi- ja kerrostalot

Julkiset rakennukset, teollisuuskiinteistöt, rahtialukset, yms..

– Ilmanvaihtojärjestelmien säädöt

– Ammattikeittiöiden rasvakanavien puhdistukset

– IV kanavien kuntotarkastukset ja -kuvaukset

– Ilmanvaihtokoneiden suodattimet

– IV järjestelmien desinfiointi

TMI Noki Palo tarjoaa huippuluokan kunnossapitopalveluja vastaamaan asiakkaidemme standardeja, jotka uskovat meille omaisuutensa. Jos haluat, että rakennuksessasi ei ole pölyä ja ongelmia vuoden ympäri, niin soitamme yritykselle!

Oikean ilmanvaihdon merkitys

Ilmanvaihtojärjestelmät levittävät ja poistavat ilman rakennuksesta, ja ne ovat tärkeitä, koska ne pitävät rakennuksessa asuvat ihmiset turvallisina ja terveinä. Vanhentunut ilma aiheuttaa satamissaasteita, jotka voivat aiheuttaa erilaisia ​​sairauksia, kuten hengityselinten ongelmia, infektioita ja muita sairauksia. Lisäksi ilmanvaihtojärjestelmät pitävät kosteuden ja raikkaan sisäilman pitämään ihmiset mukavina. Se tunnetaan myös rakennuksen tärkeimpänä tekijänä, koska se tuottaa hyvän sisäilman laadun. 

Ilman asianmukaista tuuletusta ihmiset voivat kokea päänsärkyä, hengityselinten sairauksia, pahoinvointia ja väsymystä. Vaikka sinulla olisi ilmanvaihtojärjestelmä, jos se ei ole puhdas, se johtaa silti sairauksiin. Sen pitäminen puhtaana ja ylläpidettynä eliminoi sisäilman epäpuhtaudet, estää bakteerien kasvun ja syöttää raitista ilmaa. 

Nykyaikaisessa ilmanvaihdossa on hyvä, että uusia ja parannettuja laitteita käytetään tarjoamaan mahdollisimman vähän lämpöhäviötä kylminä vuodenaikoina ja poistamaan lämpöä lämpiminä vuodenaikoina. Lisäksi rakennukset ovat nykyään täysin sinetöityjä, mikä vaikeuttaa ilman pääsyä tiloihin. 

Koska näin on, ilmanvaihdon ylläpitämiseksi tarvitaan hyvä ilmanvaihtojärjestelmä. Tutkimusten mukaan huono ilmanvaihto heikentää työntekijöiden työn tehokkuutta ja sairaiden määrä kasvaa. 

Miksi sinun tulisi ylläpitää hyvää ilmanvaihtoa

Raikas ilma on tärkeimpiä asioita, joita elävät tarvitsevat, koska he tarvitsevat sitä hengissä. Raikasta ilmaa on ulkona, mutta liikerakennusten kohdalla luonnollinen raikas ilma on tuskin tuntuva. Tämä voi olla ongelma niille, jotka työskentelevät tämän tyyppisissä rakennuksissa, koska heidän on oltava mukavia voidakseen työskennellä kunnolla ja tuottavasti.

Tästä huolimatta tässä on joitain syitä, miksi sinun tulisi suorittaa ilmanvaihtojärjestelmän huolto:

Hallitse epäpuhtauksia

Jos rakennuksesi tai kodisi sijainti on kaupungin vilkkaan kadun varrella, saatat ajatella, että ilmanlaatu ei ole hyvä. Useimmissa tapauksissa ilmanlaatu voi kuitenkin olla likaisempaa kuin ulkona. Onneksi hyvä ilmanvaihto auttaa tuottamaan hyvän ja puhtaan ilmanlaadun. Se poistaa myös epäpuhtaudet, bakteerit, kosteuden ja huonot hajut. 

Ilman säätö 

Hyvä ilmanvaihtojärjestelmä auttaa hallitsemaan rakennuksessa virtaavaa ilmaa ja pienentämään sähkölaskuja. Hyvällä ilmanvaihdolla ilman virtausta hallitaan ja ihmisten turvallisuustaso ylläpidetään.   

Pysäytä kondensaatio

Kondensaatio on yksi syy siihen, miksi hometta ja mätää pintaa esiintyy. Kuten kaikki tietävät, hometta voi aiheuttaa terveydellisiä komplikaatioita, vaikka et kosketa sitä, koska se voi virrata ilmassa. Onneksi hyvän ilmanvaihdon varmistaminen voi estää tämän tapahtumisen. 

Alenna lämpötiloja 

Lämpötilat voivat muuttua rajusti säästä ja rakennuksen sisällä olevien ihmisten määrästä riippuen. Jos huone on täynnä monia ihmisiä, se voi johtaa kuumaan ja tukkaiseen ympäristöön. Mutta kun huoneessa on vain useita ihmisiä, se voi kylmetä varsinkin kun ulkona on kylmä. Hyvällä tuuletuksella huoneen lämpötila voi olla tasapainossa ja saada ihmiset tuntemaan olonsa mukavaksi.

Hyvä terveys

Yksi hyvistä ilmanvaihdon eduista on sen hyödyt ihmisten terveydelle. Sisäilman saastuminen voi aiheuttaa vakavia terveysongelmia, mutta ilmanvaihdon avulla huono ilma voidaan korvata laadukkaalla ilmalla. 

Ilmanvaihtojärjestelmien huolto

Kodien ja rakennusten ilmanvaihtojärjestelmä on yksi tekijöistä, jotka vaikuttavat perheenjäsentesi ja työntekijöiden terveyteen. Pelkästään yhden huoneen ilma voidaan jo täyttää epäpuhtauksilla ja bakteereilla, jotka voivat siirtyä ihmisille. 

Lisäksi huono ilmanvaihto on todennäköisesti syy allergian ja astman laukaisemiseen. Ilmanvaihtojärjestelmien avulla voit vähentää ilman kosteutta, alentaa kondensaatiotasoa ja poistaa siitepölyä ilmasta. 

Koska ilmanvaihtojärjestelmät ovat päivittäin käytössä, niitä on huollettava, jotta voit jatkaa niiden käyttöä. Huolto sisältää erilaisia ​​toimenpiteitä ilmanvaihtojärjestelmän laadun varmistamiseksi. 

Tämän sanottuasi, tässä on joitain syitä, miksi tarvitset ilmanvaihtojärjestelmääsi ylläpidossa:

Ennakoiva huolto 

Ilmanvaihtojärjestelmän termostaatti on tärkein osa, koska se määrittää huoneen lämpötilan. Tarvitsetpa jäähdytystä tai lämmitystä, termostaatti voi tehdä työn puolestasi. Termostaatin liian suuri säätö voi kuitenkin aiheuttaa sen rikkoutumisen ja lopettamisen. Kun näin tapahtuu, lämpötila on epätasapainossa, mikä johtaa liian paljon kylmää tai liikaa kuumaa huonetta. 

Tarkistamalla ilmanvaihtojärjestelmän voimme varmistaa, että termostaatti toimii oikein. Tarkistamme, onko termostaatissa varhaisia ​​ylikuumenemisen merkkejä tai onko jokin ongelma, joka on korjattava välittömästi. Kun olemme selvittäneet ongelman, voimme korvata sen välittömästi. 

Vaihda likaiset suodattimet

Ilmanvaihtojärjestelmän huolto sisältää myös likaiset suodattimet. Suodattimen peittävä pöly ja lika aiheuttavat ilmavirran rajoittumisen eikä pääse huoneen kauempiin kulmiin. Sen lisäksi hengittämäsi ilma ei ole puhdasta. 

Ainoa tapa tarkistaa, onko suodatin liian likainen, on se, kun otamme ne pois ilmanvaihtojärjestelmästä. Suodattimet on puhdistettava joka kausi, mutta jos olet pölyisessä ja tuulisessa ympäristössä, sinun on ehkä puhdistettava ne säännöllisesti. Jos olet kuitenkin liian laiska puhdistamaan suodattimia useita kertoja, voit pitää sen sijaan ylimääräisen sarjan, jotta voit vaihtaa ne nopeasti. 

Tarkista 

asennus uudelleen Ilmanvaihtojärjestelmän nopea asennus ei ole harvinaista. Joskus asennus voi olla väärin useista syistä, ja jotkut niistä katsotaan virheellisiksi. Tätä voidaan silti säätää huollolla, koska teknikot tarkistavat asennuksen aikana tehtyjen virheiden varalta.

Yksi väärän asennuksen aiheuttamista tuloksista on kanavien väärä sijoittelu. Huoneen sisään menevän ilman sijasta se saattaa mennä katon tai seinien sisään. Tämän ongelman lisäksi väärä kanava voi myös aiheuttaa kuumia ja kylmiä pisteitä huoneeseen, koska kanava ei ole tasapainossa oikein. 

Teknikon avulla kanavien tasapaino voidaan perustaa talosi vuodenaikoihin ja sijaintiin. Nämä ovat joitain syitä, miksi jotkut huoneen osat näyttävät olevan kylmempiä tai kuumempia. 

Varmistaa sen sujuvan toiminnan 

Huollon yhteydessä teknikot varmistavat, että ilmanvaihtojärjestelmä toimii moitteettomasti, ja korjaavat ongelmat, jotka saattavat pahentua ajan myötä. Se antaa myös järjestelmän toimia optimaalisella kapasiteetillaan ympäri vuoden ja estää mahdollisten ongelmien syntymisen. 

Vaikka ylläpito voi maksaa melko paljon, se antaa sinulle mielenrauhan tietäen, että voit ’joutua kohtaamaan ongelmia pian. Jos sinulla on toissijaisia ​​ajatuksia, ajattele vain rahamäärää, joka sinun on käytettävä ilmanvaihdon rikkoutuessa sen sijaan, että joudut maksamaan kunnossapidosta. 

Muita tarjoamiamme huoltotöitä

Edellä mainittujen palveluiden lisäksi TMI Noki Palo tarjoaa myös muita ilmanvaihtojärjestelmien ylläpitoa ja palveluja, jotta asiakkaamme voivat valita tarvitsemansa. Tässä ovat muut tarjoamamme palvelut:

  • Tarkasta ilmanvaihtojärjestelmän toimintaan vaikuttavat kolhut tai vauriot
  • Puhaltimen tarkastus, lian ja pölyn poisto
  • Juoksupyörän tasapainon tarkistus
  • Melutason mittaaminen jaäänen syyn tunnistaminen
  • säätäminen sekäHihnojen säätö ja niiden kireys
  • Lämmönvaihtimien huuhtelu
  • Automaattisten ilmanvaihtojärjestelmien huolto
  • Yksikön eri osien sisäpintojen tarkastus ja puhdistus
  • Sähköliitosten kiristäminen.

Lämpöpumppujen huolto

Voit valita kahdesta tyyppisestä lämpöpumpusta, jotka haluat asentaa taloon tai taloon, ja nämä ovat ilman ja veden lähde. TMI Noki Palon avulla voimme asentaa pumpun oikein ja saada sen kestämään jopa 20 tai 30 vuotta. Jos kuitenkin haluat saavuttaa tämän, sinun on noudatettava säännöllistä huoltoaikataulua, jonka tarjoamme sinulle. 

Lämpöputkien ylläpito

Kuten lämpöpumput, on olemassa myös erityyppisiä lämpöputkia, joista voit valita, kuten höyrykammioista, termosifoneista ja muusta. Mikä tekee näistä instrumenteista hyvät valinnat, on se, että niiden huollettavuus on heikkoa, joten sinun ei tarvitse vaihtaa niitä silloin tällöin. 

Lämmöntalteenoton

ylläpito Lämmöntalteenoton säännöllinen ylläpito varmistaa, että ilmanvaihtojärjestelmä ei ylikuumene ja hajoa. Tämän tarkoituksena on myös välttää komplikaatioita, kun alat käyttää ilmanvaihtoa jatkuvasti. 

Jos kuitenkin on muita monimutkaisia ​​asioita, asiantuntijainsinöörit käsittelevät kaiken varmistaakseen, että ongelma ei pahenee kuin se jo on. 

Soita meille tänään ja anna meidän auttaa sinua! 

TMI Noki Palo on ykkönen yritys, joka voi auttaa sinua ilmanvaihto- ja huoltotarpeissasi. Jos haluat parantaa ilmanvaihtojärjestelmääsi, soita meille, niin tulemme olemaan heti ovesi ulkopuolella!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
2021 nokipalo