Hormi- ja Kanavakuvaukset

Savuhormien, Iv-kanavien ja viemäreiden kuvaukset

Teemme tarkat kuntokartoitukset ja vianetsinnät laadukkaalla Wöhler kamerakalustolla.

Kuvaus kohteet:

– Savupiiput / -hormit

– Ilmanvaihtokanavistot

– Viemärit

– Muut hankalasti tavoitettavat paikat

Kuvaus taltioidaan tarvittaessa joko still- tai videokuvana.

TMI Noki Palo on erikoistunut rakennusten siivoukseen ja kunnossapitoon ihmisten ja kiinteistöjen turvallisuuden varmistamiseksi. Jos tarvitset apua paikkasi turvaamisessa, olemme yritys, jolle soitamme! Tarjoamme laajan valikoiman tarkastuspalveluita, kuten hälytysjärjestelmien asentaminen, palosammuttimien päivittäminen ja paljon muuta. Löydä lisää siitä, mitä voimme tehdä sinulle, kun soitat meille tänään.

Kuinka puhdistaa savupiippu

Soitatko meille savua tai puhdistatko savupiipun itse, puhtaan savupiipun ylläpitäminen on tärkeää lähinnä tulipalon estämiseksi. Lisäksi puhdas savupiippu päästää savun helposti ulos takasta eikä viipy kotisi. Jos puhdistat savupiippua ensimmäistä kertaa, on viisasta saada joku huolehtimaan sinusta katolla ollessasi, joten pysyt turvassa.

Jotta sinun on helpompi, tässä ovat seuraavat vaiheet, jotka sinun pitäisi tehdä menestyksekkäästi puhdistaa savupiippu:

Työkalut

  • Nuohousharjat
  • lasikuitu Pidennystangon
  • Shop Tyhjiö pölysuodattimella
  • jatkotikapuu
  • muovikalvolla
  • maalarinteipillä ja ilmastointiteippiä
  • hengityssuojainta ja suojalaseja
  • Akkuruuvinväännin kanssa ruuvimeisselin kärki.

Sulje takka  

Peitä olohuoneesi takka siten, että pelti on täysin auki. Käytä muovilevyjä ja kiinnitä se teipillä sivuilla ja kulmilla. Leikkaa muovi tavalla, joka on pidempi ja leveämpi kuin takan aukko. Tämä varmistaa, että se on suljettu roskia vastaan ​​ja lika ei pääse kotiisi. 

Mene katolle

Jos sinulla ei ole pääsyä kotiisi katolle, voit käyttää tikkaita ja asettaa ne kotiisi ulkoseinää vasten. Ota mukaan savupiipun puhdistustyökalut langattoman poran ja pölymaskin kanssa, jotta sinun ei tarvitse mennä edestakaisin. 

Poista savupiipun korkit

Poista savupiipun korkit päästäksesi savupiippuun. Täällä johdoton porasi on kätevä, koska sinun on irrotettava korkkien ruuvit. Pidä korkit poissa itsestäsi, jotta et vahingossa väärennä niitä.

Puhdista savupiippu 

Lisää ensimmäinen jatkotanko savupiipun harjaan ja pidä muut lähelläsi, jotta voit lisätä ne helposti, kun harjasi laskee savupiippua. 

Hankaa savupiippu ylhäältä alueelle, johon ensimmäinen sauva pääsee. Ota seuraava tanko ja liitä se ensimmäiseen ja jatka lopun savupiipun puhdistamista, kun lisäät sauvoja.  

Jatka pesua samalla kun poistat harjan

Kun irrotat harjaa, älä vedä sitä vain yhdellä liikkeellä. Sen sijaan hankaa savupiippu, kun työskentelet ylöspäin saadaksesi harjan. 

Laita savupiipun korkit

Kun olet puhdistanut savupiipun, vaihda savupiipun korkit ja mene alas takkaan. Kun olet kotisi sisällä, odota 10 minuuttia ennen tiivisteen poistamista, jotta roskat asettuvat. 

Sen jälkeen poista muovi ja hävitä se. Voit myös käyttää sitä uudelleen puhdistaessasi savupiippua, vain puhdista se ensin, jotta se ei levitä likaa kotiisi. Puhdista takan näkyvät alueet, joihin pääset käsiksi, ja poista jäljellä olevat roskat pölynimurilla. 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
2021 nokipalo